dijous, 8 de setembre del 2011

FUNCIONAMENT DEL BLOG.

     Hola de nou. Abans que  comenceu a emprar aquest blog, ens 'agradaria ensenyar-vos el seu funcionament. El blog està dividit en tres columnes. En la columna  central es  publicaran les  diferents novetats que es vagin produint, les quals podreu comentar, clickant en la paraula " comentaris" (en la qual us sortirà una finestra emergent i nomès cal omplir el formulari que apareix).

      En la columna de l'esquerra hi ha quatre apartats. El primer és el contacte e-mail de l´ AMPA, al que s'accedeix clickant sobre ell. La segona secció "Ens sembla intersant" són diferents enllaços a les webs d'administracions i particulars que es consideren d'interès per als visitants d'aquest blog, La tercera secció és per a les entrades populars; i la quarta és on figuren els seguidors del blog. Si us feu seguidors del blog (clickant sobre la paraula seguidors) rebreu informació detallada de les entrades que es produeixin en el mateix.

    La Columna de la dreta conté  tres seccions. La primera  "Categories" agrupa les diferents entrades segons la categoria que li ha  assignat el seu autor; és a dir en la categoria " menjador" estaran totes les publicacions referents a aquest tema. La segona secció "Arxiu del blog" és un ordre cronològic de les diferents entrades , ordenades de més  recents a més antigues. I la tercera secció és el nombre de visitants que té el blog.
    Recordeu que la participació dels visitants és mitjançant els comentaris a les diferents entrades (els quals seran vistos per tots els usuaris), o utilitzant  l'e-mail de la secció "Contacta amb nosaltres". Els comentaris a les entrades hauran de ser respectuosos i no es publicaran (ja que són moderats per l'administrador) aquells que continguin insults o ofenses a qualsevol persona. Cada persona que publiqui un comentari és responsable del mateix i del seu contingut, no donant l'anonimat impunitat alguna, ja que la IP (l´adreça del vostre ordinador) és perfectament localitzable.
L'equip d'aquest blog agraïm per endavant la vostra atenció i esperem gaudir  de la vostra participació.

BENVINGUTS

      Hola a tothom. Avui es posa en funcionament aquest blog de l´Associació de Mares i Pares d´alumnes de l´escola Pinyana d´Alfarràs. Amb el present blog, com podeu llegir al títol, tenim l´intenció de millorar la comunicació entre la junta i la resta de membres de l´Associaciò, a més a més, pretenem que us pugui servir com a mitjà d'expressió per qualsevol dubte que pogueu tenir.
     Mitjançant aquest espai es publicaran les novetats que siguin d'interès pels pares i els alumnes, referents a les activitats escolars, organització de festes (com la castanyada), activitats extraescolars, menjador, etc..., i tambè de les reunions de la junta i de les assemblees, i dels seus resultats.
       Desitgem que aquest blog us agradi i esperem una alta participaciò de tots els membres del AMPA.


       La Junta.